Neuer chief operating officer bei Jobcapital

Az új operatív vezető személyisége és széleskörű tapasztalata mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a Jobcapital a régióból kilépve országosan is segítse az álláskeresőket és természetesen partnereit.

Greguss Csaba lett a Jobcapital új Operatív vezetője.

 

A szakember 2005 óta dolgozik HR, illetve toborzási területen, amiből 14 évet a szolgáltatói oldalon töltött.

Csaba HR-es pályafutását először HR Generalistaként kezdte. Három vállalati oldalon eltöltött év után igazolt át tanácsadói oldalra, ahol ma már 14 év tapasztalattal rendelkezik. Toborzóként kezdve, volt ügyfélkapcsolati menedzser, divízió vezető, majd 6 lokációban 35 fős csapatot irányító üzletágvezető is. Tapasztalatait nem kisebb cégeknél szerezte, mint a Grafton, Adecco, Friisberg & Partners International, valamint a WHC. Ezt követően a Scandit-nél egy nemzetközi projektben vett részt, mint Talent Attraction Leader.

Greguss Csaba a Jobcapital új operatív vezetője

 

Mi lesz a fő feladata a Jobcapitalnál?

„Operatív vezetőként a legfontosabb feladatom a Jobcapital stabil és gazdaságos növekedésének biztosítása. Az elmúlt 7 évben elért eredmények továbbfejlesztése, földrajzi jelenlétének növelése és egy szakmailag még ütőképesebb csapat felállítása. Hozzám tartozik a teljes szakmai működés és a partnerkapcsolatok menedzselése, valamint a tulajdonossal közösen felállított stratégia megvalósítása.”

Az új operatív vezető céljai között szerepel az is, hogy az országos megerősödés mellett valamennyi hazai és nemzetközi (elsősorban DACH és CEE régiós) ügyfeleiket megbízható partnerként támogassa a Jobcapital.