Nevetnikéknél a Jobcapital

Együtt a gyermekmosolyokért!

Mikor jártál utoljára kórházban? A fehér falak, a steril környezet, a csendes folyosók… Most képzeld el mindezt egy gyermek szemével. A kórházakban fekvő gyermekekben ez még nagyobb trauma, hiszen sokkal érzékenyebbek a környezetükre.

Nevetnikék

De van egy csapat, a Nevetnikék Alapítvány, akik évek óta azon dolgoznak, hogy ezeknek a napoknak mosoly legyen a vége.

Az alapítvány munkássága nem csak a kórházak falainak kifestésével, hanem egyedi játékok készítésével és a gyerekek meglátogatásával is mosolyt csal a kis betegek arcára. Egy mosoly, ami erőt ad a gyógyuláshoz, ami megmutatja, hogy nem vagyunk egyedül és könnyebbé teszi az ottlétet.

Küldetés, mert szívügy

A Jobcapital számára ez a küldetés nem csak példaértékű, de szívügy is. Családbarát munkahelyként hiszünk abban, hogy a társadalomnak és a közösségnek vissza kell adnunk valamit abból, amit kaptunk. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a Nevetnikék Alapítvány első céges nagykövetévé válunk.

De nem állunk meg itt!

Miközben munkatársaink személyes kihívásokat vállalnak a projektben, cégként egy különleges kampányt is indítottunk. 2023.11.06-án ünnepeljük cégünk 9. születésnapját, és ebből az alkalomból 900.000 Ft támogatást szeretnénk összegyűjteni a gyermeksebészet mesefalfestésére, saját támogatásunkon felül. Egy olyan ajándék ez, amely nem csak nekünk, de a kórházban fekvő gyermekeknek is örök emlék marad.

Kedves Olvasó!

Ha te is azonosulni tudsz ezzel a küldetéssel, akkor kérjük, hogy csatlakozz hozzánk. Legyen szó egy egyszeri adományról, vagy akár folyamatos támogatásról, minden segítség számít. Nem csak a nagyobb összegek, hanem akár 1000Ft is hatalmas segítség, hiszen a lényeg a végeredmény, amit közösen összefogva fogunk elérni.

Bízunk benne, hogy példánkat követve egyre több vállalkozás és magánszemély is csatlakozik majd hozzánk, hogy együtt segíthessünk az alapítvány működését.

Tartós jó érzést az okoz számunkra, ha másoknak tudunk segíteni vagy ha együtt, közösen csinálunk valami jót.

További információkért látogass el a nagyköveti oldalunkra (kattints a lenti képre) és kövesd a Jobcapital közösségi média oldalait.