Hogyan váltunk társasjáték főhősökké a csapatépítőnkön?

Számunkra fontos, hogy ne szokványos csapatépítő programokat éljünk át, ezért mindig keressük az olyan lehetőségeket, amik extrábbak az átlagnál. Csapatunk mostanában több fővel is bővült, ezért elérkezett az ideje egy újabb csapatépítőnek.

A programunk reggeltől estig tartott és újra megválasztott Családbarát munkahelyként természetesen a munkatársak hozzátartozóit is meghívtuk az eseményre.

Olvasd el, hogy telt a napunk és ha tetszik, akkor szervezzetek egy ilyen csapatépítőt ti is!

1. Reggeli

A napot az irodában kezdtük egy közös, házi tematikájú reggelivel. Ez azt jelenti, hogy batyus jelleggel volt, aki kenegetős krémet készített otthon, volt, aki kenyeret vagy kalácsot sütött, valaki pedig házi szalámit/kolbászt vagy zöldségeket hozott reggelire.

Elképesztően finom és hihetetlenül sok minden jött össze, ami megtette a hatását és kissé nehezen indultunk el a csapatépítő napunk következő programjára.

Finomságok az asztalon

Házi finomságok az asztalon

2. Élő társas

Már régóta terveztünk egy társasjáték napot, amit most felturbóztunk kicsit és mi magunk váltunk egy társasjáték főhőseivé.

Egy sorsolást követően 5 csapat alakult ki és beregisztráltunk Pécs rejtélyes városi társasjátékába. Minden csapat kapott egy térképet, valamint egy online felületet, ahol folyamatosan érkeztek a feladatok.

Egy időben kezdtük a rejtélyek megoldását, de már az első titok megfejtése után volt csapat, aki előnyt szerzett  és voltak, akik hátrébb kerültek. Jártuk a várost, kerestük a helyszíneket, hogy a rejtvények megoldásához kapcsolatos infókat megtaláljuk, és törtük a fejünket, hogy a kapott infók alapján mi lehet a feladvány megfejtése.

A 12 feladatból álló élő társasjáték a lábunk mellett megmozgatta az agyunkat, a kreativitásunkat, a városismeretünket, és a versenyszellemünkre is pozitív hatással volt. A leggyorsabb csapat 1 óra 41 perc alatt ért végig a városi játéktáblán, de a dobogós csapatok is plusz 5-10 percen belül teljesítették a Sherlocknak is fejtörést okozó feladványokat.

A játék nagyon jól megmutatta, hogy a csapaton belül ki hogyan gondolkodik, milyen rejtett értékei vannak a munkatársaknak és a feladványok közös megfejtése minden esetben hatalmas mosolyokat csaltak az arcokra. 😊

3. Pizza

A folyamatosan beérkező csapatokat friss, meleg pizza mellett a többiek hangos élménybeszámolói várták.

4. Társasjáték délután

Ebéd után a régóta tervezett társasjáték délutánnal folytattuk a napot, ahova már a hozzátartozókat is meghívtuk. A sláger játékok a Kaméleon és a Shit happens voltak, de nagyon pörgött a bowling-golyó is a playstation-ön 😊

Egy helyben megszervezett, kikapcsolódós program is tud tökéletes csapatépítő lenni.